Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 13 Иглика, Град Плевен

Целодневна детска градина № 13 Иглика
Информация

Целодневна детска градина № 13 Иглика

Контакти

Целодневна детска градина № 13 Иглика

Град Плевен, Община Плевен, ЦДГ № 13 Иглика ул.Карлово №4
Телефон: 0064/822978
GSM: 0
Факс: 00879388700

Още Детски градини в Община Плевен