Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ТРЕТИ МАРТ, Село Дорково

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ТРЕТИ МАРТ
Информация

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ТРЕТИ МАРТ

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ТРЕТИ МАРТ

Село Дорково, Община Ракитово, Ул.Хр.Ботев №2
Телефон: 003543/2387
GSM: 0
Факс: 00889610200

Още Детски градини в Община Ракитово