Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА, Село Снягово

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА
Информация

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА

Село Снягово, Община Руен, с.Снягово, общ.Руен, обл.Бургас
Телефон: 00897593041
GSM: 0

Галерия

Още Детски градини в Община Руен

Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА, Планиница

ЦДГ Планиница е целодневна детска градина, която се финансира с общински средства. Целодневна детска градина, Планиница е част от община Руен. Директор на Целодневна детска градина, Планиница е Хатч