Регистър на детските градини

Целодневна Детска Градина Славейче, Град Ботевград

Целодневна Детска Градина Славейче
Информация

Целодневна Детска Градина Славейче

Контакти

Целодневна Детска Градина Славейче

Град Ботевград, Община Ботевград, ул. Княз Ал. Батенберг 30
Телефон: 066-803
GSM: 0

Още Детски градини в Град Ботевград

Още Детски градини в Община Ботевград

Детска градина Зора

Детска градина Зора, Новачене

ДГ Зора, Новачене е детска градина, открита през 1967 година. Първоначално детското заведение е било Целодневна детска градина, а през 2009 година, статут й се променя на Обед