Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Слава, Град София

Целодневна детска градина Слава
Информация

Целодневна детска градина Слава

Контакти

Целодневна детска градина Слава

Град София, Община Столична, бул. Н.Столетов № 23
Телефон: 00892 606 918
GSM: 002/987 86 56

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.