Регистър на детските градини

Целодневна Детска Градина Синчец, Град Ботевград

Целодневна Детска Градина Синчец
Информация

Целодневна Детска Градина Синчец

Контакти

Целодневна Детска Градина Синчец

Град Ботевград, Община Ботевград, ул. Ал. Стамболийски 47
Телефон: 066-806
GSM: 066-807

Още Детски градини в Град Ботевград

Още Детски градини в Община Ботевград

Детска градина Зора

Детска градина Зора, Новачене

ДГ Зора, Новачене е детска градина, открита през 1967 година. Първоначално детското заведение е било Целодневна детска градина, а през 2009 година, статут й се променя на Обед