Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Ружа, Град Пловдив

Целодневна детска градина Ружа
Информация

Целодневна детска градина Ружа

Контакти

Целодневна детска градина Ружа

Град Пловдив, Община Пловдив-град, Кв. Изгрев, ул. Острец №8
Телефон: 0682676
GSM: 0682376
Факс: 00884202423

Галерия

Още Детски градини в Община Пловдив-град