Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ПРОЛЕТ, Село Тънково

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ПРОЛЕТ
Информация

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ПРОЛЕТ

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ПРОЛЕТ

Село Тънково, Община Несебър, ул.Михаил Дойчев № 14
Телефон: 00893 303784
GSM: 00556 62216

Галерия

Още Детски градини в Община Несебър