Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Пролет, Град Нови пазар

Целодневна детска градина Пролет
Информация

Целодневна детска градина Пролет

Контакти

Целодневна детска градина Пролет

Град Нови пазар, Община Нови пазар, Братя Миладинови №17
Телефон: 00537/2 23 47
GSM: 0
Факс: 00885302767
Email: cdg4@icon.bg

Галерия

Още Детски градини в Град Нови пазар

Още Детски градини в Община Нови пазар