Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Преспа 113, Град София

Целодневна детска градина Преспа 113
Информация

Целодневна детска градина Преспа 113

Контакти

Целодневна детска градина Преспа 113

Град София, Община Столична, Преспа 3
Телефон: 0981 59 82
GSM: 0987 61 25
Факс: 00884 80 14 02

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.