Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Перуника, Град Пловдив

Целодневна детска градина Перуника
Информация

Целодневна детска градина Перуника

Контакти

Целодневна детска градина Перуника

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Мара Гидик 37а
Телефон: 063 53 92
GSM: 0
Факс: 00884202456
Интернет сайт: perunika.eu

Галерия

Още Детски градини в Община Пловдив-град