Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ОСМИ МАРТ, Село Яким Груево

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ОСМИ МАРТ
Информация

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ОСМИ МАРТ

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ОСМИ МАРТ

Село Яким Груево, Община Исперих, ул. Иван Вазов №33
Телефон: 00894656380
GSM: 00894656381

Галерия

Още Детски градини в Община Исперих