Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ОСМИ МАРТ, Село Звънарци

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ОСМИ МАРТ
Информация

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ОСМИ МАРТ

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ОСМИ МАРТ

Село Звънарци, Община Кубрат, ул. Хр. Смирненски № 13
Телефон: 00879918127
GSM: 0

Галерия

Още Детски градини в Община Кубрат