Регистър на детските градини

Целодневна детска градина към Основно училище Свети Климент Охридски, Село Рударци

Целодневна детска градина към Основно училище Свети Климент Охридски
Информация

Целодневна детска градина към Основно училище Свети Климент Охридски

Контакти

Целодневна детска градина към Основно училище Свети Климент Охридски

Село Рударци, Община Перник, ул. Христо Смирненски
Телефон: 022-31
GSM: 0

Още Детски градини в Община Перник