Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Иглика, Село Дуванлии

Целодневна детска градина Иглика
Информация

Целодневна детска градина Иглика

Контакти

Целодневна детска градина Иглика

Село Дуванлии, Община Калояново, с.Дуванлий,ул. Хисарско шосе№6
Телефон: 021-74
GSM: 022-21
Факс: 022-91

Галерия

Още Детски градини в Община Калояново