Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Здравец, Град Пловдив

Целодневна детска градина Здравец
Информация

Целодневна детска градина Здравец

Контакти

Целодневна детска градина Здравец

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Георги Икономов 12 а
Телефон: 0699014
GSM: 0
Факс: 00884202475

Галерия

Още Детски градини в Община Пловдив-град