Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Детелина, Село Професор Иширково

Целодневна детска градина Детелина
Информация

Целодневна детска градина Детелина

Контакти

Целодневна детска градина Детелина

Село Професор Иширково, Община Силистра, ул. Георги Димитров 31
Телефон: 00893460879
GSM: 008674/2384

Галерия

Още Детски градини в Община Силистра