Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Десислава, Град Пловдив

Целодневна детска градина Десислава
Информация

Целодневна детска градина Десислава

Контакти

Целодневна детска градина Десислава

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ж.р.Тракия, ул.Светослав Тертер
Телефон: 0032/ 682-352
GSM: 0032/ 682-459
Факс: 00884202434

Галерия

Още Детски градини в Община Пловдив-град