Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Васил Левски, Село Зафирово

Целодневна детска градина Васил Левски
Информация

Целодневна детска градина Васил Левски

ЦДГ ВАСИЛ ЛЕВСКИ е целодневна детска градина с общинско финансиране.

Контакти

Целодневна детска градина Васил Левски

Село Зафирово, Община Главиница, ул. Ген.Атила Зафиров 77
Телефон: 08632311
GSM: 0893656933
Факс: 0886212911

Галерия

Още Детски градини в Община Главиница