Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Бреза, Град Пловдив

Целодневна детска градина Бреза
Информация

Целодневна детска градина Бреза

Контакти

Целодневна детска градина Бреза

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул.Стефан и Обрейко Обрейкови №21
Телефон: 095-61-68
GSM: 095-61-68
Факс: 00884202403

Галерия

Още Детски градини в Община Пловдив-град