Регистър на детските градини

Целодневна детска градина№53 ,,СВЕТА ТРОИЦА, Град София

Целодневна детска градина№53 ,,СВЕТА ТРОИЦА
Информация

Целодневна детска градина№53 ,,СВЕТА ТРОИЦА

Контакти

Целодневна детска градина№53 ,,СВЕТА ТРОИЦА

Град София, Община Столична, ул.,,Цар Симеон 225
Телефон: 0822 34 48
GSM: 0822 34 48
Факс: 00884801577

Още Детски градини в Община Столична

Детска градина № 106 Княгиня Мария - Луиза

Детска градина № 106 Княгиня Мария - Луиза, София

Детска градина№106 Княгиня Мария - Луиза, София е първото детско заведение, построено по специален проект в български стил, през 1954 година в град София. Детскoто заведение разпола