Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ, Град Перник - Групи

градина 6 перник

градина 6 перник, градина българче перник, детска градина българче перник, детска градина перник, перник, цдг 6 българче перник, цдг перник, целодневна детска градина перник

Галерия

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ
Групи

В Целодневна Детска Градина №6 Българче, Перник се обучават 7 групи деца:


I Група


II Група


II А Група


III Група


IV Група


​V А Група​


ППГ – Полудневна подготвителна група

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 6 БЪЛГАРЧЕ

Град Перник, Община Перник, ул. Минск 9, кв. Изток
Телефон: 076672512

Още Детски градини в Община Перник