Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 12 ЗДРАВЕЦ, Град Монтана

монтана

монтана, цдг 12 здравец монтана, цдг 12 монтана, цдг монтана, цдг здравец монтана, детска градина монтана

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 12 ЗДРАВЕЦ
Информация

ЦДГ 12 Здравец, Монтана е целодневна детска градина, чието финансиране е общинско.

 

 

 

Целодневна детска градина № 12 Здравец, Монтана се ръководи от г-жа Ирена Крумова.

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 12 ЗДРАВЕЦ

Град Монтана, Община Монтана, жк. Младост 2
Телефон: 096305035

Още Детски градини в Град Монтана