Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 1 ОСМИ МАРТ, Град Павликени

цдг 1 осми март павликени

цдг 1 осми март павликени, целодневна детска градина 1 осми март, цдг павликени, цдг 8 март, детска градина 8 март павликени, павликени, целодневна детска градина павликени

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 1 ОСМИ МАРТ
Информация

Целодневна детска градина № 1 Осми март

ЦДГ № 1 ОСМИ МАРТ e целодневна детска градина в град Павликени, с общинско финансиране.

 

 

 

Директор на Целодневна детска градина № 1 Осми март, Павликени е Г-жа Магдалена Алексиева.

Контакти

Целодневна детска градина № 1 Осми март

Град Павликени, Община Павликени, ул. Ил. Златев 3
Телефон: 061052313

Галерия

Още Детски градини в Община Павликени