Регистър на детските градини

ЦДГ № 146 ЗВЕЗДИЦА, Град София

Галерия

ЦДГ № 146 ЗВЕЗДИЦА
ЦДГ № 146 ЗВЕЗДИЦА
ЦДГ № 146 ЗВЕЗДИЦА
ЦДГ № 146 ЗВЕЗДИЦА

ЦДГ № 146 ЗВЕЗДИЦА
Информация

ЦДГ № 146 ЗВЕЗДИЦА

Целодневна детска градина № 146 “Звездица” се намира в кв. Кремиковци, бл. 11 гр. София. Разполага с два декара парк с много зеленина , простор и спокойствие, в който децата могат да играят на воля, забравяйки шума на големия град. Градината предлага целодневно възпитание и обучение на деца от три до седем години, разпределени в пет възрастови групи. За децата се грижи екип от високо квалифицирани кадри, работещи на принципа на обичта, взискателността и уважението към личността на децата.
В обучението силно се набляга на:
- етикет, култура на поведение – ежедневно;
- народен фолклор и обичаи;
- екология;
- музика и изобразително изкуство;
Голямо внимание се отделя на физическото здраве на децата. За целта се извършва постоянен медицински контрол. Съблюдават се всички правила за рационално хранене. За да растат децата физически и психически здрави се организират походи в планината. Народните традиции и обичаи са неотменна съставка във възпитателната дейност. Празниците и развлеченията дават възможност на децата да се изявят и покажат своите знания, което ги прави щастливи и ги кара да вярват в себе си. Предлагат се и допълнителни дейности, по желание на родителите. Децата от ЦДГ № 146 “Звездица” са знаещи, можещи, вежливи, лъчезарни и възпитани. Нашето желание е светът на децата да бъде уютен, интересен и полезен.
ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРОТО ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА !
ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС !

Контакти

ЦДГ № 146 ЗВЕЗДИЦА

Град София, Община Столична, кв. Кремиковци, бл. 11
Телефон: 029947049

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.