Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ЯСНА ПОЛЯНА, Село Ясна поляна

цдг ясна поляна

цдг ясна поляна, целоднвена детска градина ясна поляна, ясна поляна, детска градина ясна поляна, градина ясна поляна

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ЯСНА ПОЛЯНА
Информация

Целодневна детска градина Ясна поляна

Целодневна детска градина Ясна поляна е детско заведение, финансирано с общински средства.

 

 

Детската градина се намира в село Ясна поляна, област Бургас, Община Приморско.

 

 


Директор на Целодневна детска градина, Ясна поляна е г-жа Комня  Шурелова.

Контакти

Целодневна детска градина

Село Ясна поляна, Община Приморско, с. Ясна поляна
Телефон: 0550558673

Галерия

Още Детски градини в Община Приморско