Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, Село Мадан

детска градина град мадан

детска градина град мадан, цдг щастливо детство мадан, целодневна детска градина мадан, мадан, цдг мадан, детска градина мадан, детска градина щастливо детство

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО
Информация

ЦДГ Щастливо детство, Мадан

ЦДГ Щастливо детство, Мадан е детско заведение, финансирано с общински средства. Грижата за децата целодневна, а режимът им включва разнообразни занимателни дейности.

 

Директор на Целодневна детска градина Щастливо детство, Мадан е г-жа Нина Иванова.

 

 

Контакти

ЦДГ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, С.МАДАН

Село Мадан, Община Бойчиновци, ул.Георги Димитров 67
GSM: 0879687448

Галерия

Още Детски градини в Община Бойчиновци