Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА СНЕЖАНКА, Село Троица

троица

троица, цдг снежанка троица, цдг троица, градина снежанка троица, детска градина троица, целодневна детска градина троица, детска градина снежанка троица

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА СНЕЖАНКА
Информация

ЦДГ Снежанка, Троица, община Велики Преслав е целодневно заведение за отглеждане и възпитание на деца.

 

 


ЦДГ Снежанка, Троица се финансира с общински средства.

 

 


Директор на Целодневна детска градина Снежанка, Троица е г-жа Ангелина Русева.

Контакти

Целодневна детска градина Снежанка

Село Троица, Община Велики Преслав, ул. Борис І 16
Телефон: 053382276

Галерия

Още Детски градини в Община Велики Преслав