Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА СЛЪНЦЕ, Град Радомир

цдг слънце радомир

цдг слънце радомир , радомир, целодневна детска градина слънце, детска градина слънце, детска градина радомир, целодневна детска градина радомир

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА СЛЪНЦЕ
Информация

Целодневна детска градина Слънце

ЦДГ Слънце, Радомир е целодневна детска градина.

 

Финансирането на детското заведение се осигурява от Общината.

 


Директор на Целодневна детска градина Слънце,  Радомир е г-жа Нели Скримова.

 

 

Контакти

Целодневна детска градина Слънце

Град Радомир, Община Радомир, ул. Сан Стефано 2
Телефон: 077780392, 077782292
Факс: 077780392

Галерия

Още Детски градини в Община Радомир