Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ПЧЕЛИЧКА, Село Три могили

цдг пчеличка три могили

цдг пчеличка три могили, целодневна детска градина пчеличка, детска градина пчеличка три могили, три могили, цдг три могили, цдг пчеличка, детска градина пчеличка

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ПЧЕЛИЧКА
Информация

ЦДГ ПЧЕЛИЧКА

ЦДГ Пчеличка, Три могили е целодневна детска градина в село Три могили, община Кърджали.

 

 


ЦДГ Пчеличка, Три могили се финансира с общински средства.

 

 

 
Директор на Целодневна детска градина Пчеличка,  Три могили е г-жа Айнур Ходжа.

 

 

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ПЧЕЛИЧКА

Село Три могили, Община Кърджали, с. Три могили
Телефон: 036222556

Още Детски градини в Община Кърджали