Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ПРОЛЕТ, Село Царацово

царацово

царацово, цдг пролет царацово, цдг царацово, градина пролет царацово, градина царацово

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ПРОЛЕТ
Информация

ЦДГ Пролет, Царацово е детско заведение с общинско финансиране.

 


ЦДГ Пролет, Царацово е целодневна детска градина за обучениe и възпитание на деца.

 


Директор на Целодневена детска градина Пролет, Царацово е г-жа Иванка Михова.

Контакти

Целодневна детска градина Пролет

Село Царацово, Община Марица, с.Царацово
Телефон: 031272330

Галерия

Още Детски градини в Община Марица