Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ОСМИ МАРТ, Град Търговище

цдг осми март търговище

цдг осми март търговище, целодневна детска градина осми март, градина осми март търговище, търговище, цдг търговище, детска градина търговище, градина 8 март търговище

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ОСМИ МАРТ
Информация

ЦДГ ОСМИ МАРТ

цдг осми март Търговище ЦДГ Осми Март, Търговище е целодневно детско заведение за грижа за деца. Финансирането на детската градина се осигурява със средства на общината.

 

 

 

 


Директор на Целодневна детска градина Осми март,Търговище е г-жа Ивелина Атанасова.

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ОСМИ МАРТ

Град Търговище, Община Търговище, ул. Н. Рилски № 2
Телефон: 060162460

Още Детски градини в Град Търговище