Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА СЕЛО НОВО ПАНИЧАРЕВО, Село Ново Паничарево

цдг ново паничарево

цдг ново паничарево, ново паничарево, детска градина ново паничарево, градина ново паничарево

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА СЕЛО НОВО ПАНИЧАРЕВО
Информация

Целодневна детска градина село Ново Паничарево

ЦДГ Ново Паничарево е детско заедение, което се финансира със средства на общината.

 


Грижата за децата, посещаващи детската градина е целодневна.

 

 

Директор на Целодневна детска градина Ново Паничарево е г-жа Деспина Христова.

 

 

Контакти

Целодневна детска градина с. Ново Паничарево

Село Ново Паничарево, Община Приморско, ул. Христо Ботев 2
Телефон: 055048224

Галерия

Още Детски градини в Община Приморско