Регистър на детските градини

Седмична детска градина №24 Радост, Град Стара Загора

Седмична детска градина №24 Радост
Информация

Седмична детска градина №24 Радост

Контакти

Седмична детска градина №24 Радост

Град Стара Загора, Община Стара Загора, Генерал Столетов №1
Телефон: 0978 711
GSM: 064 91 50

Галерия

Още Детски градини в Град Стара Загора

Детска градина №10 Светлина

Детска градина №10 Светлина, Стара Загора

Детска градина №10 Светлина е детско заведение на територията на град Стара Загора, ул. Проф. Митко Гогошев 37. В детското заведение се извършва прием на деца от три до седем&nbs