Регистър на детските градини

Седмична детска градина №19 Щурче, Град Хасково

Седмична детска градина №19 Щурче
Информация

Седмична детска градина №19 Щурче

Контакти

Седмична детска градина №19 Щурче

Град Хасково, Община Хасково, ул. Пролетарска №5
Телефон: 00885123066
GSM: 062-25-17

Галерия

Още Детски градини в Град Хасково