Регистър на детските градини

Оздравителна детска градина №9 Ален мак, Град Варна

Оздравителна детска градина №9 Ален мак
Информация

Оздравителна детска градина №9 Ален мак

Контакти

Оздравителна детска градина №9 Ален мак

Град Варна, Община Варна, жк Чайка до бл.61
Телефон: 0052 710438
GSM: 0052 710421

Още Детски градини в Община Варна