Регистър на детските градини

ОДЗ 86 АСЕН БОСЕВ, Град София

ОДЗ 86 АСЕН БОСЕВ
Информация

ОДЗ 86 АСЕН БОСЕВ

ОДЗ-86 Асен Босев е целодневна детска градина основана през 1990 год. в  квартал Люлин10 близо до метростанция Западен парк. ОДЗ-86 Асен Босев разполага с музикален, физкултурен и плувен басейн, което е предпоставка за разностранно развитие на децата. Педагогическият и медицинският персонал е с висок образователен ценз и стремеж към усъвършенстване. Обучението се провежда съобразно Закона за народната просвета, ППЗНП, Държавно- образователни изисквания за предучилищно възпитание.
Предлага следните услуги:
- английски език
- народни танци
- плуване
- футбол
В сградата се помещават 10 групи - 8 детска градина и 2 ясла. Първа група ще има прием 0 ,тъй като при прехвърянето на децата от яслата навършили 3 години капацитета на първа група се запълва. Детското заведение е уютно, красиво, модерно и престижно място за развитие, възпитание, обучение и отдих на най-малките граждани в района.

Контакти

ОДЗ 86 АСЕН БОСЕВ

Град София, Община Столична, ул. Тома Давидов 44
Телефон: 0885988075, 028261119, 028277372

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.