Регистър на детските градини

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 8 ТАВРИЯ, Град София

обединено детско заведение 8 таврия

обединено детско заведение 8 таврия, одз 8 таврия , одз 8 таврия софия, софия, градина таврия, одз таврия, одз таврия софия

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 8 ТАВРИЯ
Информация

Обединено детско заведение № 8 Таврия

ОДЗ № 8 Таврия е целодневна детска градина с ясла за деца на възраст от една година до възраст за постъпване им в Първи клас.Детското заведение се финансира от общината.

 

Висококвалифициран екип от специалисти работи с децата. Грижата за децата е поверена на опитни педагози в областта на предучилищната педагогика. В детското заведение има логопед, учител по музика, преподавател по чужд език, провеждат се още занятия по физическа култура и спорт - футбол, художествена гимнастика, ски, народни танци, медицински работници и помощен персонал.

 


Базата на детското заведение се простира в 4 самостоятелни блока - източен, западен, южен и административна сграда. Помещенията са обзаведение с гардероби, спални, сервизни помещения, занимални помещения, отговарящи на всички държавни стандарти. 

 

Големият просторен двор на детското заведение дава възможност на децата да играят и са упражняват спорт. Дворът е залесен с много дървесни видове и храсти и се поддържа от родители и учители.

 

Образователна програма в Обединено детско заведение 8 Таврия:

 


- Български език


- Математика


- Ориентиране в социалния свят


- Ориентиране в природата


- Изкуства - художествена информация и възприемане; художествено пресъздаване и изразителност; художествена литература; Музика; Изобразителни изкуства; Техническо и художествено конструиране


- Физическа култура


- Английски език


- Художествена гимнастика


- Народни танци

 

Контакти

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ № 8 ТАВРИЯ

Град София, Община Столична, ул. Ген. Стефан Тошев 34
Телефон: 028592287, 028597531
Интернет сайт: 

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.