Регистър на детските градини

Обединено детско заведение №22 Великденче, Град София

Галерия

Обединено детско заведение №22 Великденче
Обединено детско заведение №22 Великденче
Обединено детско заведение №22 Великденче
Обединено детско заведение №22 Великденче
Обединено детско заведение №22 Великденче
Обединено детско заведение №22 Великденче
Обединено детско заведение №22 Великденче
Обединено детско заведение №22 Великденче
Обединено детско заведение №22 Великденче
Обединено детско заведение №22 Великденче
Обединено детско заведение №22 Великденче
Обединено детско заведение №22 Великденче
Обединено детско заведение №22 Великденче
Обединено детско заведение №22 Великденче
Обединено детско заведение №22 Великденче
Обединено детско заведение №22 Великденче
Обединено детско заведение №22 Великденче
Обединено детско заведение №22 Великденче

Обединено детско заведение №22 Великденче
Информация

Обединено детско заведение №22 Великденче

Контакти

Обединено детско заведение №22 Великденче

Град София, Община Столична, жк. Люлин. ул. 210 27
Телефон: 028241170, 028258866
Интернет сайт: 

Още Детски градини в Община Столична