Регистър на детските градини

ОДЗ 19 ДЕНИЦА, Град София

ОДЗ 19 ДЕНИЦА
Информация

ОДЗ 19 ДЕНИЦА

Обединено детско заведение е създадено през 1975 година като общинска детска градина.
През годините ОДЗ-19 работи като целодневна детска градина с нощуващи групи, като седмично ОДЗ, а в момента като целодневно обединено детско заведение с две яслени и четири градински групи.
През цялото това време екипът ни се старае да създаде условия, в които децата да се чувстват уверени, спокойни, обичани и обгрижвани, а техните родители сигурни, че децата им са в ръцете на хора, които ще се грижат за тях като за собствени.
Основната сграда на Обединено детско заведение-19 в Младост-2 сега се ремонтира и обновява и по тази причина от месец Септември 2011 година детското заведение е временно преместено в новопостроената сграда в Младост-3.
Водени от разбирането за голямата роля на материалната среда за възпитанието на децата, екипът ни полага големи усилия да създаде обстановка, близка до семейната, да няма забранени помещения, децата да приемат учителите и пом. възпитателките като свои приятели, с които да споделят и намират отговор на въпросите,които ги вълнуват.

Контакти

Обединено детско заведение № 19 Деница

Град София, Община Столична, ж.к. Младост-3, Ул. Св. Преображение 2
Телефон: 029676274
GSM: 029676058
Интернет сайт: denica19.com

Галерия

ОДЗ 19 ДЕНИЦА

Още Детски градини в Община Столична

Детска градина 5 Надежда

Детска градина 5 Надежда, София

Детска градина № 5 Надежда, гр. София отваря врати през 1981 год., за да посрещне своите първи малки възпитаници в един приказен рай. Утвърдила се като престижно детско заведение със собствен имидж

Детска градина № 74 Дъга

Детска градина № 74 Дъга, София

Детска градина № 74 Дъга е открита през 1985 година и функционира на територията на град София, ж.к. Суха река, ул. Хан Севар №1. Финансирането на детското заведение се осъществява с общ

Детска градина 175 Слънчеви лъчи

Детска градина 175 Слънчеви лъчи, София

Детска градина № 175 Слънчеви лъчи e детско заведение с утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на столицата. Отворила врати, за да посрещне и о

Детска градина №6 Вълшебен свят

Детска градина №6 Вълшебен свят, София

Детска градина №6 Вълшебен свят, София е детско заведение с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на столицата.