Регистър на детските градини

ОДЗ 19 ДЕНИЦА, Град София

ОДЗ 19 ДЕНИЦА
Информация

ОДЗ 19 ДЕНИЦА

Обединено детско заведение е създадено през 1975 година като общинска детска градина.
През годините ОДЗ-19 работи като целодневна детска градина с нощуващи групи, като седмично ОДЗ, а в момента като целодневно обединено детско заведение с две яслени и четири градински групи.
През цялото това време екипът ни се старае да създаде условия, в които децата да се чувстват уверени, спокойни, обичани и обгрижвани, а техните родители сигурни, че децата им са в ръцете на хора, които ще се грижат за тях като за собствени.
Основната сграда на Обединено детско заведение-19 в Младост-2 сега се ремонтира и обновява и по тази причина от месец Септември 2011 година детското заведение е временно преместено в новопостроената сграда в Младост-3.
Водени от разбирането за голямата роля на материалната среда за възпитанието на децата, екипът ни полага големи усилия да създаде обстановка, близка до семейната, да няма забранени помещения, децата да приемат учителите и пом. възпитателките като свои приятели, с които да споделят и намират отговор на въпросите,които ги вълнуват.

Контакти

ОДЗ 19 ДЕНИЦА

Град София, Община Столична, ж.к. Младост-3, Ул. Св. Преображение 2
Телефон: 029676274
GSM: 029676058
Интернет сайт: 

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.