Регистър на детските градини

ОДЗ № 58 СЛЪНЧЕВО УТРО, Град София

Галерия

ОДЗ № 58 СЛЪНЧЕВО УТРО
ОДЗ № 58 СЛЪНЧЕВО УТРО
ОДЗ № 58 СЛЪНЧЕВО УТРО

ОДЗ № 58 СЛЪНЧЕВО УТРО
Информация

ОДЗ № 58 СЛЪНЧЕВО УТРО

ОДЗ №58 „Слънчево утро” е общинска собственост открита  преди повече от 30 години. Намира се в огромен добре озеленен и залесен парк в кв. Челопечене. В двора са обососбени детски площадки и кътове за игри и отмора на малчуганите.
Материалната база е  обновена с нови легла, гардеробчета, куклени кътове, килими, масички и столчета , TV , DVD системи, системи за пречистване на въздуха в помещенията, много играчки, дидактични материали, магнитни дъски и др. В детското заведение се обучават и възпитават целодневно деца на възраст от 1 до 7 години. Под ръководството на високо квалифицирани педагози и помощен персонал, спазвайки ДОИ и учебни програми децата овладяват знания по български език и литература, математика, изобразително изкуство, музика и физкултура.
В градината се набляга на чуждоезиковото обучение – децата изучават английски език, латинотанци, футбол и народни танци. ОДЗ № 58 е учебно-възпитателно заведение с утвърдено име и традиции, обучило и възпитало хиляди деца, някои от които вече лекари, учители, строители, репортери все достойни и добри хора.
При нас децата Ви ще са заобиколени от  уютна обстановка  и обградени с много внимание и любов.
Заповядайте и Вие при нас!

Контакти

ОДЗ № 58 СЛЪНЧЕВО УТРО

Град София, Община Столична, кв. Челопечене, ул. Яне Стоянов 19
Телефон: 0884801742, 024832883

Още Детски градини в Община Столична

Детска градина №123 Шарл Перо

Детска градина №123 Шарл Перо, София

Детска градина №123 Шарл Перо е детско заведение на територията на град София, кв. Горубляне, ул. Хан Аспарух № 1. Градината е с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо дост

Частна детска градина Бръмбазък

Частна детска градина Бръмбазък, София

Частна целодневна ясла и градина Бръмбазък се намира в р-н Оборище, ул. Бачо Киро №66 (ъгъла с ул. Поп Богомил). Отваря врати, за да посрещне своите малки възпитаници, дарявайки ги с любов и