Регистър на детските градини

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ СЛЪНЦЕ, Град Ардино

Галерия

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ СЛЪНЦЕ
ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ СЛЪНЦЕ
ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ СЛЪНЦЕ
ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ СЛЪНЦЕ

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ СЛЪНЦЕ
Информация

Обединено детско заведение Слънце

Обединено детско заведение Слънце,  Ардино е целодневна детска градина, финансиранa с общински средства.

 

 


Грижата за децата е поверена на квалифицирани специалисти педагози и помощен персонал. Занятията в детското заведение са целодневни.

 

 


Директор на ОДЗ Слънце е г-жа Димитрина Александрова.

 

Контакти

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ СЛЪНЦЕ

Град Ардино, Община Ардино, ул. Арда 18
Телефон: 036514060

Още Детски градини в Община Ардино