Регистър на детските градини

ОДЗ ЗВЪНЧЕ, Град Кула

ОДЗ ЗВЪНЧЕ
Информация

ОДЗ ЗВЪНЧЕ

ОДЗ "Звънче" е целодневна детска градина с общинско финансиране.

Контакти

Обединено детско заведение Звънче

Град Кула, Община Кула, ул. Г. Градинаров № 18
Факс: 093832156

Галерия

ОДЗ ЗВЪНЧЕ

Още Детски градини в Община Кула