Регистър на детските градини

ОДЗ Детелина, Село Огняново

ОДЗ Детелина
Информация

ОДЗ Детелина

ОДЗ Детелина с. Огняново, общ. Гърмен е целодневна детска градина с общинско финансиране.

Контакти

Обединено детско заведение Детелина

Село Огняново, Община Гърмен, с.Огняново, общ.Гърмен
Телефон: 0882900437
GSM: 075233155

Галерия

Още Детски градини в Община Гърмен