Регистър на детските градини

Обединено детско заведение Мечта, Град Кюстендил

Обединено детско заведение Мечта
Информация

Обединено детско заведение Мечта

Контакти

Обединено детско заведение Мечта

Град Кюстендил, Община Кюстендил, ул. Бузлуджа № 91
Телефон: 0550608
GSM: 0
Интернет сайт: 

Още Детски градини в Град Кюстендил

Още Детски градини в Община Кюстендил

ДЕТСКА ГРАДИНА ДЕТЕЛИНА

ДЕТСКА ГРАДИНА ДЕТЕЛИНА, Драговищица

ДГ Детелина, Драговищица е единствената детска градина на територията на населеното място. Детското заведение е част от учебните звена на община Костинброд. Финансирането на Детска Градина Детелина,