Регистър на детските градини

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №95, Град София

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №95
Информация

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №95

Контакти

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №95

Град София, Община Столична, ул.,,Тома Давидов № 3
Телефон: 09277455
GSM: 09275390
Факс: 09275384

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.