Регистър на детските градини

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №92 МЕЧТА, Град София

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №92 МЕЧТА
Информация

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №92 МЕЧТА

Контакти

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №92 МЕЧТА

Град София, Община Столична, ж.к.Левски - Г
Телефон: 0946-61-00
GSM: 0946-61-18
Факс: 00884-801-491

Още Детски градини в Община Столична