Регистър на детските градини

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №69 ЖАР ПТИЦА, Град София

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №69 ЖАР ПТИЦА
Информация

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №69 ЖАР ПТИЦА

Контакти

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №69 ЖАР ПТИЦА

Град София, Община Столична, ул.Н.Георгиев№12
Телефон: 08402590
GSM: 08402628
Факс: 00884801488

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.