Регистър на детските градини

Обединено детско заведение №56 Здравец, Град София

Обединено детско заведение №56 Здравец
Информация

Обединено детско заведение №56 Здравец

Контакти

Обединено детско заведение №56 Здравец

Град София, Община Столична, ж.к. Младост 3
Телефон: 0875 81 08
GSM: 0875 90 74
Email: odz56@abv.bg

Още Детски градини в Община Столична