Регистър на детските градини

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №51 ЩУРЧЕ, Град София

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №51 ЩУРЧЕ
Информация

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №51 ЩУРЧЕ

Контакти

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №51 ЩУРЧЕ

Град София, Община Столична, Цар Симеон № 271
Телефон: 00884801580
GSM: 08217139
Факс: 08221137

Още Детски градини в Община Столична